Meer dan schilderen alleen

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Van buitenschilderwerk tot glasvezelbehang: laat de aankleding van je woning maar aan Van der Kist Schilderwerken over. Ons schildersbedrijf heeft al vele huizen in Den Haag en omstreken van binnen en van buiten een nieuwe look gegeven. Wij schilderen, behangen, stucen en voorzien in glaswerk. Wat mag Van der Kist Schilderwerken allemaal voor jou doen? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schilderwerk

Als lid van de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is Van der Kist Schilderwerken een erkende buitenschilder in de regio Den Haag. Wij vinden het belangrijk dat het schilderwerk aan jouw woning niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Daarom stellen we gezamenlijk een onderhoudsplan op. Zo heb je jarenlang plezier van je woning en blijft de waarde ervan gegarandeerd. 


Bij Van der Kist Schilderwerken mag je rekenen op persoonlijke aandacht. In drukke periodes hebben wij meerdere schilders in dienst die de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgen.

Stel een vraag over schilderwerk

Spuitwerk

Wil je echt een verbluffend resultaat? Kies dan voor spuitwerk. Van der Kist Schilderwerken gebruikt een zogenaamde airless spuitinstallatie van Wagner om lakverf  aan te brengen. Nauwelijks spuitnevel, nauwelijks afplakwerk: ideaal! 


Spuitwerk geeft vooral op grote oppervlakten, zoals deuren en trappen, een super strak resultaat. Meer weten? Neem contact op over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Maak een afspraak voor spuitwerk

Wandafwerking

Maak van je huis een thuis met decoratieve wandafwerking. Wij helpen je met kleuradvies, origineel behang en nieuwe verftechnieken. Wat dacht je van goud- of zilververf van Caparol? Van der Kist Schilderwerken werkt ook met metallic verf, effectpigmenten en structuurverf. Laat je verbazen door onze unieke wandafwerking. Bekijk onze voorbeelden of neem contact op over de mogelijkheden.

Ik wil meer informatie of een offerte aanvragen

Overige diensten

Van der Kist Schilderwerken is méér dan alleen een buitenschilder. Naast binnenschilder- en spuitwerk zijn wij ook thuis in:

  • Glaswerk
  • Houtrotsanering
  • Kleuradvisering
  • Wandafwerking
  • Laminaat en raam decoratie


En mocht u werkzaamheden hebben die niet onder onze expertise vallen, dan verzorgen wij een betrouwbare specialist uit ons netwerk van vakmensen om deze klus te klaren. Dankzij onze uitgebreide kennis en vakbekwaamheid zijn wij de ideale partner voor een algeheel project. Van schilderwerk tot stukwerk: laat je woning in één keer opknappen door Van der Kist Schilderwerken.