Meer dan schilderen alleen

Ik wil een prijsopgave aanvragen

Van buitenschilderwerk tot glasvezelbehang: laat de aankleding van je woning maar aan Van der Kist Schilderwerken over. Ons schildersbedrijf heeft al vele huizen in Den Haag en omstreken van binnen en van buiten een nieuwe look gegeven. Wij schilderen, behangen, stucen en voorzien in glaswerk. Wat mag Van der Kist Schilderwerken allemaal voor jou doen? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schilderwerk

Als lid van de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is Van der Kist Schilderwerken een erkende buitenschilder in de regio Den Haag. Wij vinden het belangrijk dat het schilderwerk aan jouw woning niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Daarom stellen we gezamenlijk een onderhoudsplan op. Zo heb je jarenlang plezier van je woning en blijft de waarde ervan gegarandeerd. 


Bij Van der Kist Schilderwerken mag je rekenen op persoonlijke aandacht. In drukke periodes hebben wij meerdere schilders in dienst die de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgen.

Stel een vraag over schilderwerk

Spuitwerk

Wil je echt een verbluffend resultaat? Kies dan voor spuitwerk. Van der Kist Schilderwerken gebruikt een zogenaamde airless spuitinstallatie van Wagner om lakverf  aan te brengen. Nauwelijks spuitnevel, nauwelijks afplakwerk: ideaal! 


Spuitwerk geeft vooral op grote oppervlakten, zoals deuren en trappen, een super strak resultaat. Meer weten? Neem contact op over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Maak een afspraak voor spuitwerk

Wandafwerking

Van der Kist Schilderwerken staat voor je klaar met advies en het uitvoeren van de wandafwerking in jouw (nieuwbouw)huis.

Spuiten? Decoratieve wandafwerking? Of behangen alles is mogelijk.

 

Heb je een nieuwbouwwoning? Denk dan bijvoorbeeld aan het aanbrengen van glasvliesbehang, zoals het Systexx Aqua Quick Vliesbehang van Vitrulan. Deze held onder het glasvliesbehang geeft stevigheid dat niet scheurt en zorgt ervoor dat jouw gekozen kleuren van de muur af spatten.

 

Je wanden laten afwerken met glasvlies geeft een mooi en strak resultaat. Het heeft een frisse uitstraling en is in elke gewenste kleur overschilderbaar. Vooral bij nieuwbouwwoningen, waar de wanden in de meeste gevallen behangklaar worden opgeleverd, is het een snellere en goedkopere oplossing dan de gehele woning te laten stuken.

 

Omdat wij bij Van der Kist Schilderwerken standaard de wanden machinaal schuren, worden de meeste oneffenheden direct verwijderd. Alleen ernstige oneffenheden in het beton, zoals puisten en golfen zijn niet weg te schuren, deze moeten worden gepleisterd

 

Wat betekent behangklaar eigenlijk?

De meeste nieuwbouwwoningen worden behangklaar opgeleverd, maar wat betekent dit eigenlijk? Bij behangklare levering van het huis wordt de wand door de aannemer geplaatst en dusdanig afgewerkt, dat je als bewoner de eindafwerking voor eigen rekening neemt. Wil je de wanden graag gespoten hebben, dan moeten de wanden gepleisterd worden door een stukadoor. Liever glasvlies? Dan is het belangrijk dat de wanden eerst machinaal worden geschuurd en worden gecontroleerd op ernstige oneffenheden. Maar is jouw keuze een lekker dik behangetje, dan kun je meteen aan de slag!

 

Natuurlijk blijft verf een van de beste manieren om jouw muren (weer) warmte, diepte of juist licht te geven. Van der Kist Schilderwerken werkt hierbij met vrijwel alle verfmerken, zoals Sigma, Sikkens, Trimetal, Wijzonol en VeVeO.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij van der Kist schilderwerken?

Kijk hieronder naar een overzicht van de aangeboden glasvlies opties of neem direct contact met ons op.

Ik wil meer informatie of een offerte aanvragen

Wat mag je van ons verwachten?

Net als al onze collega's kunnen wij ons pas onderscheiden tijdens of na de werkzaamheden,

Gelukkig hebben wij een kwaliteitskeurmerk van de betere schilder achter ons staan.

Dit keurmerk garandeert je van de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Als je op internet gaat zoeken, zijn wij zeker niet de goedkoopste, maar onze pakketten zijn wel compleet. Dus rekenen wij nooit achteraf nog een meerwerkprijs voor dat ene donkere kleurtje of het schuren van de muren.

 

Alleen het herstellen van de muren is niet in de prijs van onze pakketten meeberekend, omdat dit te veel verschilt per project.

 

Overige diensten

Van der Kist Schilderwerken is méér dan alleen schilderwerk. Naast traditioneel binnen en buiten schilderwerk, spuit en behangwerk zijn wij ook thuis in:

  • Glaswerk
  • Houtrotsanering
  • Kleuradvisering
  • Laminaat en raam decoratie